Båven om Gud

Båven om Gud


Bog på dansk!Båven om GudBeskrivelse
Hella Joof puster nyt liv i de gamle fortællinger fra Bibelen, når hun fortolker og digter og trækker paralleller til i dag. Undervejs kommer hun dejlig vidt omkring emner som armhulehår, omskæring, overspringshandlinger, gamle mænd med unge kvinder, stening, ekstremsport, ligestilling, sex, hvordan badminton opstod osv.
“Båven om Gud” er Hella Joofs charmerende fortælling om, hvordan det hele begyndte. Gud, som er en sød gammel mand med hentehår, savner kærlighed i en grad, der fører til Big Bang og skabelsen. Han skaber verden, som vi ikke længere kender den, og han skaber Adam og Eva og dermed hele menneskeheden. Da Adam og Eva spiser af æblet og efterfølgende som selvpålagt straf beslutter at forlade Paradiset, er han nødt til at sætte dem fri. Og så begynder balladen, for så er det ikke længere Gud, der laver reglerne.
Med fortvivlelse iagttager Gud, hvordan menneskene forvalter den frie vilje og gang på gang gør sig selv og hinanden ondt. Det er, som om de har glemt, at kærlighed er det vigtigste af alt, og ondskab blot et råb om – kærlighed.
Hella Joof (f. 1962) er en dansk filminstruktør, skuespiller og komiker. Hun er blandt andet kendt fra det populære børneprogram “Bullerfnis”, komediegrupperne Lex & Klatten og Det Brune Punktum samt for filmen “En kort en lang”, som blev hendes debut som filminstruktør. Hella Joof er uddannet skuespiller fra Odense Teater og har efterfølgende studeret teologi på Københavns Universitet.


Downloade bogen Båven om Gud gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Båven om Gud


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Båven om Gud, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Båven om Gud og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Båven om Gud

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788711840580

  Lindhardt og Ringhof

  8711840587

  Lydbog (ingen cd)
  20. december 2017

  zip_mp3  TAGS:

  online Båven om Gud e-bogen, bogen Båven om Gud FB2, downloade bogen Båven om Gud PDF , downloade Båven om Gud MOBI, online Båven om Gud bogen, gratis downloade Båven om Gud IPhone, online bogen Båven om Gud PDF, gratis Båven om Gud DJVU, gratis downloade Båven om Gud TXT, downloade Båven om Gud RTF, online Båven om Gud FB2 , e-bogen Båven om Gud downloade TXT,

  gratis Båven om Gud downloade bogen

  , bogen Båven om Gud downloade MOBI, downloade Båven om Gud IPad, læs Båven om Gud pdf, læs Båven om Gud DOCX, gratis Båven om Gud AWZ, downloade bogen Båven om Gud iPad , gratis Båven om Gud DJVU, downloade Båven om Gud bogen gratis, gratis downloade Båven om Gud DVD, læs Båven om Gud TXT, Book Båven om Gud downloade DJVU, Båven om Gud downloade bogen gratis,

  Båven om Gud downloade bogen pdf gratis

  , Båven om Gud pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Båven om Gud pdf gratis, downloade Båven om Gud, downloade Båven om Gud pdf, Båven om Gud downloade pdf, read online Båven om Gud, book Båven om Gud free pdf, Båven om Gud epub downloade free, Båven om Gud free read online, downloade Båven om Gud epub free.

  Leave a Reply