Den svovlgule himmel

Den svovlgule himmel


Bog på dansk!Den svovlgule himmelBeskrivelse
ÅRET ER 1969. Fortællerens far sætter George Harrisons While My Guitar Gently Weeps på pladespilleren inden familien kører på ferie til Skogstorpet, det beskedne husmandssted de har lejet på Ramslandet med den særlige svovlgule himmel. Fortælleren er opvokset i den lavere middelklasse, men bliver i løbet af sommeren ven med den selvsikre Alex, sønnesøn af industrimagnaten Per-Olof Rabell. Senere forelsker han sig hovedkulds i Alex’ lillesøster Stella, som han får et stormende og oprivende kærlighedsforhold til – alt imens den store verden forandres og påvirker deres liv. Snart opdager fortælleren at Rabell-familien bærer på dystre hemmeligheder under den polerede overflade.   
Den svovlgule himmel strækker sig fra barndommens solblegede minder i 1960’erne til vores tids voksende mørke. Det er en mesterlig fortælling om hvordan kærlighed og venskab opstår og udvikles gennem livet, men også om hvordan vi præges af køn, klasse og tiden vi fødes ind i. En episk skildring af generationer og familiebånd, drømme og håb, en klassisk Westö-roman.  
“Westö er så suveræn at det næsten virker overmenneskelig.” Dagbladet, Norge   
“Finlandssvensk verdenslitteratur … elegant og overbevisende komponeret, spændende fortalt.” Neue Zürcher Zeitung
Kjell Westö (f. 1961) er en af de store finlandssvenske forfattere i vores tid. Den svovlgule himmel knytter an til gennembrudsromanen Dragerne over Helsingfors (1996) og den række Helsingforsromaner som bl.a. består af Det ulyksalige ved at være en Skrake (2000) og Der hvor vi gik engang (2006). Romanen Luftspejling 38 (2013) blev nomineret til Augustpriset og Finlandiaprisen og tildelt Nordisk Råds Litteraturpris 2014. Hans bøger udkommer på 25 sprog.


Downloade bogen Den svovlgule himmel gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Den svovlgule himmel


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Den svovlgule himmel, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Den svovlgule himmel og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Den svovlgule himmel

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788793209459

  BATZER & CO. Roskilde Bogcafé


  Jesper Klint Kistorp
  8793209452

  Hæftet

  528
  8. september 2017
  8. september 2017

  1

  1
  B: 133 H: 206 D: 39 mm  TAGS:

  online Den svovlgule himmel e-bogen, bogen Den svovlgule himmel FB2, downloade bogen Den svovlgule himmel PDF , downloade Den svovlgule himmel MOBI, online Den svovlgule himmel bogen, gratis downloade Den svovlgule himmel IPhone, online bogen Den svovlgule himmel PDF, gratis Den svovlgule himmel DJVU, gratis downloade Den svovlgule himmel TXT, downloade Den svovlgule himmel RTF, online Den svovlgule himmel FB2 , e-bogen Den svovlgule himmel downloade TXT,

  gratis Den svovlgule himmel downloade bogen

  , bogen Den svovlgule himmel downloade MOBI, downloade Den svovlgule himmel IPad, læs Den svovlgule himmel pdf, læs Den svovlgule himmel DOCX, gratis Den svovlgule himmel AWZ, downloade bogen Den svovlgule himmel iPad , gratis Den svovlgule himmel DJVU, downloade Den svovlgule himmel bogen gratis, gratis downloade Den svovlgule himmel DVD, læs Den svovlgule himmel TXT, Book Den svovlgule himmel downloade DJVU, Den svovlgule himmel downloade bogen gratis,

  Den svovlgule himmel downloade bogen pdf gratis

  , Den svovlgule himmel pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Den svovlgule himmel pdf gratis, downloade Den svovlgule himmel, downloade Den svovlgule himmel pdf, Den svovlgule himmel downloade pdf, read online Den svovlgule himmel, book Den svovlgule himmel free pdf, Den svovlgule himmel epub downloade free, Den svovlgule himmel free read online, downloade Den svovlgule himmel epub free.

  Leave a Reply