Håndbog i sygepleje

Håndbog i sygepleje


Bog på dansk!Håndbog i sygeplejeBeskrivelse
Med “Håndbog i sygepleje” har du altid den erfarne sygeplejerskes kundskab i kittellommen. Fokus er på sygeplejefaglige interventioner i forhold til forskellige patientgrupper og -tilstande, og den studerende får redskaberne til at handle i uvante situationer.
Bogen har et praksisorienteret perspektiv og er overskuelig og let at slå op i med sine mange punktopstillinger, tabeller og illustrationer. Det lille format gør samtidig, at den er lige til at have i kittellommen. I den første af bogens to dele er de store specialer såsom pædiatri, den akutte patient og postoperative komplikationer beskrevet med hyppigst forekommende tilstande, behandlingsformer samt relevante sygeplejefaglige observationer og interventioner.
Anden del er mere praksisorienteret med fokus på procedure og interventioner ved f.eks. stomi, sårpleje og smerter.
“Håndbog i sygepleje” henvender sig særligt til den sygeplejestuderende. Den er samtidig brugbar for nyuddannede sygeplejersker, som her kan få gode råd fra mere erfarne kollegaer.


Downloade bogen Håndbog i sygepleje gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Håndbog i sygepleje


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Håndbog i sygepleje, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Håndbog i sygepleje og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Håndbog i sygepleje

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788777497940

  FADL’s Forlag
  8777497945

  Hardback

  0
  22. december 2016
  22. december 2016

  1

  1
  B: 112 H: 157 D: 22 mm  TAGS:

  online Håndbog i sygepleje e-bogen, bogen Håndbog i sygepleje FB2, downloade bogen Håndbog i sygepleje PDF , downloade Håndbog i sygepleje MOBI, online Håndbog i sygepleje bogen, gratis downloade Håndbog i sygepleje IPhone, online bogen Håndbog i sygepleje PDF, gratis Håndbog i sygepleje DJVU, gratis downloade Håndbog i sygepleje TXT, downloade Håndbog i sygepleje RTF, online Håndbog i sygepleje FB2 , e-bogen Håndbog i sygepleje downloade TXT,

  gratis Håndbog i sygepleje downloade bogen

  , bogen Håndbog i sygepleje downloade MOBI, downloade Håndbog i sygepleje IPad, læs Håndbog i sygepleje pdf, læs Håndbog i sygepleje DOCX, gratis Håndbog i sygepleje AWZ, downloade bogen Håndbog i sygepleje iPad , gratis Håndbog i sygepleje DJVU, downloade Håndbog i sygepleje bogen gratis, gratis downloade Håndbog i sygepleje DVD, læs Håndbog i sygepleje TXT, Book Håndbog i sygepleje downloade DJVU, Håndbog i sygepleje downloade bogen gratis,

  Håndbog i sygepleje downloade bogen pdf gratis

  , Håndbog i sygepleje pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Håndbog i sygepleje pdf gratis, downloade Håndbog i sygepleje, downloade Håndbog i sygepleje pdf, Håndbog i sygepleje downloade pdf, read online Håndbog i sygepleje, book Håndbog i sygepleje free pdf, Håndbog i sygepleje epub downloade free, Håndbog i sygepleje free read online, downloade Håndbog i sygepleje epub free.

  Leave a Reply