Hvordan jeg fandt Livingstone

Hvordan jeg fandt Livingstone


Bog på dansk!Hvordan jeg fandt LivingstoneBeskrivelse
Den 10. november 1871 stod den engelske journalist Henry M. Stanley endelig over for den verdensberømte opdagelsesrejsende dr. David Livingstone ved Tanganyikasøen dybt inde i hjertet af Afrika.Dette historiske møde var højdepunktet på Stanleys lange og farefulde rejse ind på det afrikanske kontinent, der for europæere i slutningen af det 19. århundrede mest af alt var hvide pletter på et landkort. På hans færd afslørede det sig selv som et fantastisk, tropisk vildnis fuldt af dødbringende sygdomme, fjendtlige indfødte og fremmedhed.Otte måneder tidligere var Stanley blevet sendt af sted af den amerikanske avis the New York Herald for at finde frem til den forsvundne opdagelsesrejsende og forhåbentlig en god historie. Det gik bedre end hans redaktør kunne have håbet på, for i dag er Stanleys rejseberetning en udødelig klassiker inden for genren og har sikret ham en plads som en af de mest talentfulde historiefortællere om rejser og opdagelser på det afrikanske kontinent. Med sin beretning satte Stanley nye standarder for journalistikken som den dag i dag er præget af hans reportageform. Hvordan jeg fandt Livingstone blev udgivet første gang i 1872 og foreligger nu i en nyoversat udgave.DAVID LIVINGSTONE (1813-1873) var født i Skotland og uddannede sig til læge. Han kom til Afrika som missionær i 1840, men det blev som opdagelsesrejsende, at han slog sit navn fast i samtiden. Han var den første hvide mand til at se Victoriavandfaldene, som han også navngav, og en af de første europæere til at krydse Afrika. I 1866 ledte han en ekspedition ind i Afrikas indre med det formål at finde Nilens kilde, men forhindringer og et svækket helbred gjorde rejsen vanskelig, og i Europa hørte man intet nyt fra ham. Livingstone blev i Afrika, efter Stanley havde fundet ham, og døde af malaria i 1873.HENRY MORTON STANLEY (1841–1904) blev født i Wales som John Rowlands og rejste som 18-årig til Amerika, hvor han efterfølgendealtid hævede at være blevet født. Han deltog på begge sider i den amerikanske borgerkrig, og efter krigen blev han journalist og reporterede fra de sidste store indianerkrige, før han blev en af avisen the New York Heralds oversøiske korrespondenter. Han blev en af new journalisms første udøvere og ledte flere ekspeditioner ind i det afrikanske kontinent, blandt andet for den belgiske konge Leopold d. 2. I 1899 blev han slået til ridder som en anerkendelse af det arbejde, han havde gjort for det britiske imperium i Afrika.


Downloade bogen Hvordan jeg fandt Livingstone gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Hvordan jeg fandt Livingstone


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Hvordan jeg fandt Livingstone, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Hvordan jeg fandt Livingstone og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Hvordan jeg fandt Livingstone

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788771743005

  Rosenkilde & Bahnhof

  8771743006

  Lydbog (ingen cd)
  10. juni 2015

  1
  zip_mp3  TAGS:

  online Hvordan jeg fandt Livingstone e-bogen, bogen Hvordan jeg fandt Livingstone FB2, downloade bogen Hvordan jeg fandt Livingstone PDF , downloade Hvordan jeg fandt Livingstone MOBI, online Hvordan jeg fandt Livingstone bogen, gratis downloade Hvordan jeg fandt Livingstone IPhone, online bogen Hvordan jeg fandt Livingstone PDF, gratis Hvordan jeg fandt Livingstone DJVU, gratis downloade Hvordan jeg fandt Livingstone TXT, downloade Hvordan jeg fandt Livingstone RTF, online Hvordan jeg fandt Livingstone FB2 , e-bogen Hvordan jeg fandt Livingstone downloade TXT,

  gratis Hvordan jeg fandt Livingstone downloade bogen

  , bogen Hvordan jeg fandt Livingstone downloade MOBI, downloade Hvordan jeg fandt Livingstone IPad, læs Hvordan jeg fandt Livingstone pdf, læs Hvordan jeg fandt Livingstone DOCX, gratis Hvordan jeg fandt Livingstone AWZ, downloade bogen Hvordan jeg fandt Livingstone iPad , gratis Hvordan jeg fandt Livingstone DJVU, downloade Hvordan jeg fandt Livingstone bogen gratis, gratis downloade Hvordan jeg fandt Livingstone DVD, læs Hvordan jeg fandt Livingstone TXT, Book Hvordan jeg fandt Livingstone downloade DJVU, Hvordan jeg fandt Livingstone downloade bogen gratis,

  Hvordan jeg fandt Livingstone downloade bogen pdf gratis

  , Hvordan jeg fandt Livingstone pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Hvordan jeg fandt Livingstone pdf gratis, downloade Hvordan jeg fandt Livingstone, downloade Hvordan jeg fandt Livingstone pdf, Hvordan jeg fandt Livingstone downloade pdf, read online Hvordan jeg fandt Livingstone, book Hvordan jeg fandt Livingstone free pdf, Hvordan jeg fandt Livingstone epub downloade free, Hvordan jeg fandt Livingstone free read online, downloade Hvordan jeg fandt Livingstone epub free.

  Leave a Reply