I mit blod

I mit blod


Bog på dansk!I mit blodBeskrivelse
Alle tror, hun er død.Du ved, at hun lever.Og nogen vil gøre alt for at skjule sandheden. Stella er uopmærksom et kort øjeblik, og i præcis det øjeblik forsvinder hendes lille datter sporløst. En storstilet eftersøgning sættes i gang, men alt peger på, at den lille pige er druknet, og hun erklæres død. Tyve år senere er Stella kommet videre med sit liv; hun arbejder som psykoterapeut og har fået en ny familie. Men da en ung kvinde en dag står i døren til hendes praksis, rammes hun af et voldsomt panikanfald, der slynger hende direkte tilbage til fortiden. Hun er overbevist om, at kvinden er hendes døde datter, men hvad er det, der gør hende så rædselsslagen, er hun sindssyg, eller skal hun stole på sit instinkt? I mit blod er en isnende psykologisk thriller om, hvor langt ud smerten efter et savnet barn kan drive et menneske. Elisabeth Norebäcks intense thriller har allerede sikret hende en kometstart. Romanen er solgt til udgivelse i 28 lande.


Downloade bogen I mit blod gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen I mit blod


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog I mit blod, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen I mit blod og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen I mit blod

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788740044331

  JP/Politikens Forlag


  Lisbet Kjær Johansen
  8740044335

  Lydbog (ingen cd)
  26. oktober 2017

  zip_mp3  TAGS:

  online I mit blod e-bogen, bogen I mit blod FB2, downloade bogen I mit blod PDF , downloade I mit blod MOBI, online I mit blod bogen, gratis downloade I mit blod IPhone, online bogen I mit blod PDF, gratis I mit blod DJVU, gratis downloade I mit blod TXT, downloade I mit blod RTF, online I mit blod FB2 , e-bogen I mit blod downloade TXT,

  gratis I mit blod downloade bogen

  , bogen I mit blod downloade MOBI, downloade I mit blod IPad, læs I mit blod pdf, læs I mit blod DOCX, gratis I mit blod AWZ, downloade bogen I mit blod iPad , gratis I mit blod DJVU, downloade I mit blod bogen gratis, gratis downloade I mit blod DVD, læs I mit blod TXT, Book I mit blod downloade DJVU, I mit blod downloade bogen gratis,

  I mit blod downloade bogen pdf gratis

  , I mit blod pdf bogen downloade gratis, downloade bogen I mit blod pdf gratis, downloade I mit blod, downloade I mit blod pdf, I mit blod downloade pdf, read online I mit blod, book I mit blod free pdf, I mit blod epub downloade free, I mit blod free read online, downloade I mit blod epub free.

  Leave a Reply