I stedet for dig

I stedet for dig


Bog på dansk!I stedet for digBeskrivelse
I Stedet For Dig af Sofie Sarenbrant er en ny hæsblæsende krimi – den tredje  en selvstændig serie hvor spænding og historie endnu engang bliver rigtig godt fortalt.
Det er seksten år, siden Agnes gennemlevede sit livs mareridt.
Højgravid blev hun brutalt bortført i den skånske sommerferieby Brantevik og tvunget til at føde sit barn – en søn – alene i en mørk kælder. Umiddelbart efter blev han revet ud af hendes arme, og hvad der siden skete med ham, er en gåde, det aldrig er lykkedes politiet at opklare.
Trods savnet af sønnen lever Agnes i dag et fredeligt familieliv med sin mand, Tobias, og deres nu attenårige datter, Nicole. Men hun ved ikke, at Nicole har fået mistanke om, at de ikke har fortalt hende hele sandheden om broren, og at hun nu er rejst til Brantevik for at finde ud af, hvad der virkelig skete.
Det viser sig hurtigt, at andre med tilknytning til sagen også er vendt tilbage til den lille ferieby, fordi et regnskab skal gøres op. Da Nicole bliver klar over, hvilken fare hun er i, er det allerede for sent, og Agnes tvinges til at lægge sorgen over sønnen bag sig for ikke også at miste sin datter.
Læs også de og andre bøger i serien: HVIL I FRED ,   UGE 36
Læs det spændende uddrag af bogen HER


Downloade bogen I stedet for dig gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen I stedet for dig


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog I stedet for dig, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen I stedet for dig og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen I stedet for dig

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788771088946

  People’sPress


  Julie Top-Nørgaard
  8771088946

  Indbundet

  276
  17. september 2012
  1. oktober 2012

  1

  3
  B: 150 H: 220 D: 30 mm  TAGS:

  online I stedet for dig e-bogen, bogen I stedet for dig FB2, downloade bogen I stedet for dig PDF , downloade I stedet for dig MOBI, online I stedet for dig bogen, gratis downloade I stedet for dig IPhone, online bogen I stedet for dig PDF, gratis I stedet for dig DJVU, gratis downloade I stedet for dig TXT, downloade I stedet for dig RTF, online I stedet for dig FB2 , e-bogen I stedet for dig downloade TXT,

  gratis I stedet for dig downloade bogen

  , bogen I stedet for dig downloade MOBI, downloade I stedet for dig IPad, læs I stedet for dig pdf, læs I stedet for dig DOCX, gratis I stedet for dig AWZ, downloade bogen I stedet for dig iPad , gratis I stedet for dig DJVU, downloade I stedet for dig bogen gratis, gratis downloade I stedet for dig DVD, læs I stedet for dig TXT, Book I stedet for dig downloade DJVU, I stedet for dig downloade bogen gratis,

  I stedet for dig downloade bogen pdf gratis

  , I stedet for dig pdf bogen downloade gratis, downloade bogen I stedet for dig pdf gratis, downloade I stedet for dig, downloade I stedet for dig pdf, I stedet for dig downloade pdf, read online I stedet for dig, book I stedet for dig free pdf, I stedet for dig epub downloade free, I stedet for dig free read online, downloade I stedet for dig epub free.

  Leave a Reply