Jeg kan!

Jeg kan!


Bog på dansk!Jeg kan!Beskrivelse
Vi har hver især udstrakt indflydelse på det, der foregår i vores liv og vi kan alle sige til os selv: ”Jeg kan gøre noget ved det”. Vi kan, ved at bruge en række enkle positive bekræftelser, forandre vores liv. Ved hjælp af bekræftelser kan vi slippe fortidens spøgelser og finde tilbage til den oprindelige tillid til os selv og til vores omgivelser og derigennem påvirke ethvert område i livet, vi er utilfredse med.
JEG KAN! indeholder tekster og bekræftelser om Sundhed, Tilgivelse, Velstand/Rigdom, Kreativitet, Parforhold/Kærlighed, Succes på jobbet, At leve uden stress og Selvværd.
Louise L. Hay er kendt verden over, som et levende bevis på at bekræftelser kan forvandle liv og at det nytter, selv at gøre noget. Hun har med JEG KAN! endnu en gang skrevet en inspirerende og lettilgængelig bog for enhver, der ønsker større selvværd, bedre helbred, tilfredshed med deres arbejde og økonomisk overskud.
Bogen indeholder også en cd med teksten indtalt på amerikansk af Louise L. Hay.


Downloade bogen Jeg kan! gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Jeg kan!


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Jeg kan!, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Jeg kan! og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Jeg kan!

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788702187113

  Gyldendal

  8702187116

  Ebog
  1. september 2015

  1
  epub  TAGS:

  online Jeg kan! e-bogen, bogen Jeg kan! FB2, downloade bogen Jeg kan! PDF , downloade Jeg kan! MOBI, online Jeg kan! bogen, gratis downloade Jeg kan! IPhone, online bogen Jeg kan! PDF, gratis Jeg kan! DJVU, gratis downloade Jeg kan! TXT, downloade Jeg kan! RTF, online Jeg kan! FB2 , e-bogen Jeg kan! downloade TXT,

  gratis Jeg kan! downloade bogen

  , bogen Jeg kan! downloade MOBI, downloade Jeg kan! IPad, læs Jeg kan! pdf, læs Jeg kan! DOCX, gratis Jeg kan! AWZ, downloade bogen Jeg kan! iPad , gratis Jeg kan! DJVU, downloade Jeg kan! bogen gratis, gratis downloade Jeg kan! DVD, læs Jeg kan! TXT, Book Jeg kan! downloade DJVU, Jeg kan! downloade bogen gratis,

  Jeg kan! downloade bogen pdf gratis

  , Jeg kan! pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Jeg kan! pdf gratis, downloade Jeg kan!, downloade Jeg kan! pdf, Jeg kan! downloade pdf, read online Jeg kan!, book Jeg kan! free pdf, Jeg kan! epub downloade free, Jeg kan! free read online, downloade Jeg kan! epub free.

  Leave a Reply