Mænd bærer min kiste

Mænd bærer min kiste


Bog på dansk!Mænd bærer min kisteBeskrivelse
MÆND BÆRER MIN KISTE er historien om en ung kvinde, som af en ældre mand bliver spurgt, hvorfor hun ønsker at dø.  Omtåget efter at have overlevet et seriøst forsøg på at dø ung følger hun ordren fra et geni, som siger at hun for fanden bare skal skrive! Han ønsker at hun skal overleve, hun ønsker at aflægge vidnesbyrd og dø.  Hun genoplever sit liv gennem fem mænd, hun elsker. Fem mænd, fem kapitler: 1. Faren 2. Broren 3. Kunstneren 4. Fodboldspilleren 5. Geniet.  Der er fem mænd, og nogle af dem skal bære hendes kiste. Nogle af dem skal bære den vægt, som er hende. Efterhånden som hun skriver, folder hendes liv sig ud, en kærlighed ad gangen, kapitel efter kapitel, og afslører en sandhed, som intet har med virkeligheden at gøre, og blotlægger en vanvittig kærlighed.  Jenle Hallund arbejder som instruktør og manuskriptforfatter i filmbranchen. Hun har været ideudvikler og script writer på Lars von Trier-filmene ”Melancholia” og ”Nymphomaniac”. Hun bor det meste af tiden i England og har skrevet denne sin debutroman på engelsk.


Downloade bogen Mænd bærer min kiste gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Mænd bærer min kiste


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Mænd bærer min kiste, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Mænd bærer min kiste og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Mænd bærer min kiste

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788771594539

  People’sPress

  8771594531

  Indbundet

  233
  10. september 2015

  1

  1
  B: 134 H: 207 D: 20 mm  TAGS:

  online Mænd bærer min kiste e-bogen, bogen Mænd bærer min kiste FB2, downloade bogen Mænd bærer min kiste PDF , downloade Mænd bærer min kiste MOBI, online Mænd bærer min kiste bogen, gratis downloade Mænd bærer min kiste IPhone, online bogen Mænd bærer min kiste PDF, gratis Mænd bærer min kiste DJVU, gratis downloade Mænd bærer min kiste TXT, downloade Mænd bærer min kiste RTF, online Mænd bærer min kiste FB2 , e-bogen Mænd bærer min kiste downloade TXT,

  gratis Mænd bærer min kiste downloade bogen

  , bogen Mænd bærer min kiste downloade MOBI, downloade Mænd bærer min kiste IPad, læs Mænd bærer min kiste pdf, læs Mænd bærer min kiste DOCX, gratis Mænd bærer min kiste AWZ, downloade bogen Mænd bærer min kiste iPad , gratis Mænd bærer min kiste DJVU, downloade Mænd bærer min kiste bogen gratis, gratis downloade Mænd bærer min kiste DVD, læs Mænd bærer min kiste TXT, Book Mænd bærer min kiste downloade DJVU, Mænd bærer min kiste downloade bogen gratis,

  Mænd bærer min kiste downloade bogen pdf gratis

  , Mænd bærer min kiste pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Mænd bærer min kiste pdf gratis, downloade Mænd bærer min kiste, downloade Mænd bærer min kiste pdf, Mænd bærer min kiste downloade pdf, read online Mænd bærer min kiste, book Mænd bærer min kiste free pdf, Mænd bærer min kiste epub downloade free, Mænd bærer min kiste free read online, downloade Mænd bærer min kiste epub free.

  Leave a Reply