Når diagnosen er kræft

Når diagnosen er kræft


Bog på dansk!Når diagnosen er kræftBeskrivelse
Hvad kan kræften gøre
Kræft er livstruende. Der er dog stadig mange, der klarer det – nogle med konventionelle andre med såkaldt alternative metoder og sandsynligvis endnu flere ved at kombinere behandlingsmetoderne. Ikke to kræfttilfælde er ens, og der er ingen, som med sikkerhed kan sige, hvad der hjælper bedst.  
    
Med denne bog ønsker Inge Kellermann at samle al tilgængelig viden og især at understrege, at det rent faktisk er muligt at komme styrket ud på den anden side af et kræftforløb.
     De, der har fået diagnosen kræft, har ofte et stort behov for selv at gøre noget for at få kontrol med sygdommen. I modsætning til hvad mange tror, er der en vifte af muligheder, som den enkelte med fordel kan vælge at supplere lægernes kræftbehandlinger med.
Denne bog, som vel er den mest omfattende og grundige der er skrevet på dansk, kan være en stor hjælp til at opspore de mange tilgængelige valgmuligheder, du har. Du får også en forståelse for, hvordan kræft udvikler sig, og hvad der skal til for at hæmme vækst og spredning. Det drejer sig primært om, hvordan du med relativt simple midler kan give kræften dårlige vækstbetingelser og styrke kroppens egne helingsprocesser mest muligt. Det er en viden, som kan give kræften kamp til stregen og give dig redskaber til at genoprette balancen i din krop, så sygdommen ikke vender tilbage.  
Inge Kellermann er uddannet zoneterapeut, urte- eller phytoterapeut og voksenunderviser og har i mange år haft selvstændig klinik i henholdsvis Vendsyssel og i dag i København. I en årrække har hun desuden været repræsentant for paraplyorganisationen Sundhedsrådet I Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende Alternativ Behandling (SRA B) og i bestyrelsen for Videns- og Forskningscenter for Alternativ Behandling (Vifab).


Downloade bogen Når diagnosen er kræft gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Når diagnosen er kræft


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Når diagnosen er kræft, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Når diagnosen er kræft og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Når diagnosen er kræft

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788770703611

  Hovedland

  8770703612

  Hæftet

  607
  26. februar 2013
  26. februar 2013

  1

  1
  B: 170 H: 245 D: 41 mm  TAGS:

  online Når diagnosen er kræft e-bogen, bogen Når diagnosen er kræft FB2, downloade bogen Når diagnosen er kræft PDF , downloade Når diagnosen er kræft MOBI, online Når diagnosen er kræft bogen, gratis downloade Når diagnosen er kræft IPhone, online bogen Når diagnosen er kræft PDF, gratis Når diagnosen er kræft DJVU, gratis downloade Når diagnosen er kræft TXT, downloade Når diagnosen er kræft RTF, online Når diagnosen er kræft FB2 , e-bogen Når diagnosen er kræft downloade TXT,

  gratis Når diagnosen er kræft downloade bogen

  , bogen Når diagnosen er kræft downloade MOBI, downloade Når diagnosen er kræft IPad, læs Når diagnosen er kræft pdf, læs Når diagnosen er kræft DOCX, gratis Når diagnosen er kræft AWZ, downloade bogen Når diagnosen er kræft iPad , gratis Når diagnosen er kræft DJVU, downloade Når diagnosen er kræft bogen gratis, gratis downloade Når diagnosen er kræft DVD, læs Når diagnosen er kræft TXT, Book Når diagnosen er kræft downloade DJVU, Når diagnosen er kræft downloade bogen gratis,

  Når diagnosen er kræft downloade bogen pdf gratis

  , Når diagnosen er kræft pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Når diagnosen er kræft pdf gratis, downloade Når diagnosen er kræft, downloade Når diagnosen er kræft pdf, Når diagnosen er kræft downloade pdf, read online Når diagnosen er kræft, book Når diagnosen er kræft free pdf, Når diagnosen er kræft epub downloade free, Når diagnosen er kræft free read online, downloade Når diagnosen er kræft epub free.

  Leave a Reply