PASSIONE!

PASSIONE!


Bog på dansk!PASSIONE!Beskrivelse
”At møde det italienske køkken i hele sin mangfoldighed betyder at mærke og forstå de svimlende forskelle, som gør en sicilianer til noget andet end en piemonteser, eller en indbygger fra Veneto anderledes end en sarder. Ikke kun hvad angår sproget, men også med hensyn til smag, mentalitet, drivkraft, humor, og forhold til smerte og til død, snakkesalighed eller stilhed. At opdage køkkenet er at opdage indbyggernes sjæl.” Sådan skriver den italienske forfatter, Umberto Eco, om sit hjemlands køkken.
  Det er sådan en opdagelsesrejse, Morten Beiter og fotografen Brian Karmark, tilbagelægger i denne bog. Fra øen Pantelleria ud for Afrikas kyst i syd til Alperne i nord. Gennem landet, som rummer en stor del af verdens kulturarv, men som også er et uendeligt fadebur, hvor de færreste spiser bare for at blive mætte, og næsten ingen er lige glade med, hvad de putter i munden. Maden behøver ikke at være tilberedt over dyre gaskomfurer i overdådigt udstyrede køkkener. Et simpelt glødebål i en kamin kan sagtens gøre det; det er resultatet, der tæller. Og i lige så høj grad det samvær, den gode mad er i stand til at skabe rammerne for. Ikke for ingenting betragtes ensomhed og dårlig mad i Italien som noget af det værste, der kan overgå et menneske, og omvendt findes der ikke meget større lykke end at spise sig mæt i gode venners lag, endsige æde sig en pukkel til.
  På det punkt ligner vi hinanden hele kloden rundt. Men guderne har altid haft et ekstra godt øje til Italien. Landet bugner af jordens og havets råvarer, som har fundet deres plads i et mylder af ydmyge og simple, og andre gange yderst komplicerede kulinariske frembringelser.
  Bogen er blevet til gennem otte rejser, foretaget i 2012 og 2013. Der er tale om et udvalg af steder og temaer, som til sammen forsøger at tegne et portræt af Italien og italienerne, set gennem spisekammerets nøglehul.
Bogen er først og fremmest tænkt som en inspiration til selv at tage afsted og opdage Italien langt fra de store turistruters alfarvej, med hjernen og hjertet, men ikke mindst med det organ, som altid først overgiver sig.
Bogen er rigt illustreret.


Downloade bogen PASSIONE! gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen PASSIONE!


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog PASSIONE!, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen PASSIONE! og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen PASSIONE!

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788702133899

  Gyldendal

  8702133899

  Indbundet

  304
  29. august 2014
  29. august 2014

  1

  1
  B: 188 H: 251 D: 34 mm  TAGS:

  online PASSIONE! e-bogen, bogen PASSIONE! FB2, downloade bogen PASSIONE! PDF , downloade PASSIONE! MOBI, online PASSIONE! bogen, gratis downloade PASSIONE! IPhone, online bogen PASSIONE! PDF, gratis PASSIONE! DJVU, gratis downloade PASSIONE! TXT, downloade PASSIONE! RTF, online PASSIONE! FB2 , e-bogen PASSIONE! downloade TXT,

  gratis PASSIONE! downloade bogen

  , bogen PASSIONE! downloade MOBI, downloade PASSIONE! IPad, læs PASSIONE! pdf, læs PASSIONE! DOCX, gratis PASSIONE! AWZ, downloade bogen PASSIONE! iPad , gratis PASSIONE! DJVU, downloade PASSIONE! bogen gratis, gratis downloade PASSIONE! DVD, læs PASSIONE! TXT, Book PASSIONE! downloade DJVU, PASSIONE! downloade bogen gratis,

  PASSIONE! downloade bogen pdf gratis

  , PASSIONE! pdf bogen downloade gratis, downloade bogen PASSIONE! pdf gratis, downloade PASSIONE!, downloade PASSIONE! pdf, PASSIONE! downloade pdf, read online PASSIONE!, book PASSIONE! free pdf, PASSIONE! epub downloade free, PASSIONE! free read online, downloade PASSIONE! epub free.

  Leave a Reply