Pige i tyverne

Pige i tyverne


Bog på dansk!Pige i tyverneBeskrivelse
Lara Lington er midt i tyverne og hendes liv er noget værre rod: Hendes nystartede firma er godt på vej mod konkurs, hendes forretningspartner og bedste ven er rejst til Goa på ubestemt tid, og så er hun lige blevet dumpet af sit livs kærlighed. Hun er godt nok lidt følelsesmæssigt ustabil og har en lidt for livlig fantasi, men da hun pludselig bliver hjemsøgt af et spøgelse, er hun sikker på, at hun er ved at miste forstanden.
Men på helt uforklarlig vis har ånden fra Laras nyligt afdøde 105 år gamle grandtante Sadie materialiseret sig i form af en livsglad, jævnaldrende charleston-dansende pige, og hun har et særligt ønske, før hun med ro kan gå over på den anden side: Hun vil have Laras hjælp til at finde et forsvundet halssmykke.
Lara har rigeligt med udfordringer, men i takt med hun tilbringer tid sammen med Sadie, bliver livet mere glamourøst og sjovt, og deres skattejagt udvikler sig til noget spændende og romantisk. Kan Sadies ånd virkelig være svaret på Laras personlige problemer, og kan to piger fra forskellige tidsperioder ende med at lære hinanden noget om livet?
Tonen og sproget er klassisk Kinsella, og vores kære hovedperson kommer ud for nogle virkelig pinlige situationer, når hun taler med sit spøgelse og glemmer, at andre jo ikke kan se hende. Sadie vil have hjælp af Lara, men Lara finder også ud af at bruge Sadies evner til for eksempel at gå gennem vægge og udspionere ekskæresten.
“… Kinsella skriver vanvittig morsomt, også i denne roman.”
– Litteratursiden


Downloade bogen Pige i tyverne gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Pige i tyverne


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Pige i tyverne, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Pige i tyverne og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Pige i tyverne

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788711410912

  Lindhardt og Ringhof


  Dorte Andersson
  8711410914

  Ebog
  2. april 2010

  epub  TAGS:

  online Pige i tyverne e-bogen, bogen Pige i tyverne FB2, downloade bogen Pige i tyverne PDF , downloade Pige i tyverne MOBI, online Pige i tyverne bogen, gratis downloade Pige i tyverne IPhone, online bogen Pige i tyverne PDF, gratis Pige i tyverne DJVU, gratis downloade Pige i tyverne TXT, downloade Pige i tyverne RTF, online Pige i tyverne FB2 , e-bogen Pige i tyverne downloade TXT,

  gratis Pige i tyverne downloade bogen

  , bogen Pige i tyverne downloade MOBI, downloade Pige i tyverne IPad, læs Pige i tyverne pdf, læs Pige i tyverne DOCX, gratis Pige i tyverne AWZ, downloade bogen Pige i tyverne iPad , gratis Pige i tyverne DJVU, downloade Pige i tyverne bogen gratis, gratis downloade Pige i tyverne DVD, læs Pige i tyverne TXT, Book Pige i tyverne downloade DJVU, Pige i tyverne downloade bogen gratis,

  Pige i tyverne downloade bogen pdf gratis

  , Pige i tyverne pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Pige i tyverne pdf gratis, downloade Pige i tyverne, downloade Pige i tyverne pdf, Pige i tyverne downloade pdf, read online Pige i tyverne, book Pige i tyverne free pdf, Pige i tyverne epub downloade free, Pige i tyverne free read online, downloade Pige i tyverne epub free.

  Leave a Reply