Safirblå

Safirblå


Bog på dansk!SafirblåBeskrivelse
SAFIRBÅ af Kerstin Gier er det andet bind i hendes fantasytrilogi om den tidsrejsende Gwendolyn Shepherd. 
 
Efter Gwendolyn opdagede, at det var hende, og ikke hendes kusine, der var den såkaldte rubin, har hendes liv udviklet sig til lidt af en rutsjebanetur. Hun er nemlig det sidste medlem af en hemmelige cirkel med 12 tidsrejsende. Gwendolyn prøver af finde ud af, hvilke profetier og mysterier om denne cirkle er sande, og hvad de betyder, når cirklen ikke har sendt hende ud gennem historien for at finde de tidligere tidsrejsende og indsamle lidt af deres blod!
 
Men heldigvis har Gwendolyn masser af hjælp. Lesley, hendes bedste veninde, følger ivrigt ethvert spor, hun kan opsnuse på internettet. Gwendolyn lærer, hvordan det er passende at opføre sig til en fest i det 18. århundrede fra spøgelset James. Xemerius, den lille vandspyende dæmon, som har fulgt Gwendolyn, efter han opdagede, at hun kunne se ham, da han så hende og Gideon kysse i en kirke, deler ivrigt ud af sine råd og sin visdom – ønsket eller ej. Og så er der Gideon. Gideon er diamanten til hendes rubin, men han er ikke til at regne ud. Det ene øjeblik er Gideon varm og imødekommende og i et næste så kold som is.     
 
Gwendolyn føler sig ikke sikker på, hvad det er, der forgår i cirklen, men en ting er sikkert – hun har tænkt sig at finde ud af det. 
 
SAFIRBLÅ af Kerstin Gier er det andet bind i fantasytrilogien, der startede med RUBINRØD og slutter med SMARAGDGRØN. Trilogien er blevet en stor international succes, der har solgt mere end 2,5 millioner eksemplarer og er oversat til mere end 30 sprog verdenen over.


Downloade bogen Safirblå gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Safirblå


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Safirblå, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Safirblå og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Safirblå

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788740608878

  Turbine

  8740608875

  Hæftet

  376
  21. juni 2016
  21. juni 2016

  1

  1
  B: 140 H: 200 D: 0 mm  TAGS:

  online Safirblå e-bogen, bogen Safirblå FB2, downloade bogen Safirblå PDF , downloade Safirblå MOBI, online Safirblå bogen, gratis downloade Safirblå IPhone, online bogen Safirblå PDF, gratis Safirblå DJVU, gratis downloade Safirblå TXT, downloade Safirblå RTF, online Safirblå FB2 , e-bogen Safirblå downloade TXT,

  gratis Safirblå downloade bogen

  , bogen Safirblå downloade MOBI, downloade Safirblå IPad, læs Safirblå pdf, læs Safirblå DOCX, gratis Safirblå AWZ, downloade bogen Safirblå iPad , gratis Safirblå DJVU, downloade Safirblå bogen gratis, gratis downloade Safirblå DVD, læs Safirblå TXT, Book Safirblå downloade DJVU, Safirblå downloade bogen gratis,

  Safirblå downloade bogen pdf gratis

  , Safirblå pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Safirblå pdf gratis, downloade Safirblå, downloade Safirblå pdf, Safirblå downloade pdf, read online Safirblå, book Safirblå free pdf, Safirblå epub downloade free, Safirblå free read online, downloade Safirblå epub free.

  Leave a Reply