Slip mig fri

Slip mig fri


Bog på dansk!Slip mig friBeskrivelse
Slip mig fri af Julie Kenner. Med bogen, Slip mig fri, har Julie Kenner startet sin serie om Damien & Nikki Fairchild – En serie der fortsættes i bogen “Tag mig”.
‘Han var manden, jeg ikke kunne undvige, og han var manden, jeg ikke kunne modstå. ‘Damien Stark kunne få det, lige som han ville med enhver kvinde, han mødte. Han var sexet, selvsikker, uforskammet velhavende og i den grad vant til at få sin vilje. Han fik alt, hvad han pegede på. Og han ville have mig.Tiltrækningen mellem os var ikke til at tage fejl af. Næsten ude af kontrol. Men lige så meget som jeg længtes efter at blive hans, lige så meget mærkede jeg tyngden af hans krav. At give efter for Damien betød også, at jeg ville skulle afsløre sandheden om min fortid – og risikere at miste ham. Men Damien havde også hemmeligheder. Mørke hemmeligheder.
Forfatter: Julie Kenner arbejdede i ti år i retsvæsenet i Californien, før hun blev fuldtidsforfatter. Hun bor i dag i Texas med sin mand og børn.


Downloade bogen Slip mig fri gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Slip mig fri


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Slip mig fri, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Slip mig fri og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Slip mig fri

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788740011111

  Politiken Forlag

  8740011119

  Paperback

  416
  24. september 2013
  24. september 2013

  1

  1
  B: 146 H: 220 D: 29 mm  TAGS:

  online Slip mig fri e-bogen, bogen Slip mig fri FB2, downloade bogen Slip mig fri PDF , downloade Slip mig fri MOBI, online Slip mig fri bogen, gratis downloade Slip mig fri IPhone, online bogen Slip mig fri PDF, gratis Slip mig fri DJVU, gratis downloade Slip mig fri TXT, downloade Slip mig fri RTF, online Slip mig fri FB2 , e-bogen Slip mig fri downloade TXT,

  gratis Slip mig fri downloade bogen

  , bogen Slip mig fri downloade MOBI, downloade Slip mig fri IPad, læs Slip mig fri pdf, læs Slip mig fri DOCX, gratis Slip mig fri AWZ, downloade bogen Slip mig fri iPad , gratis Slip mig fri DJVU, downloade Slip mig fri bogen gratis, gratis downloade Slip mig fri DVD, læs Slip mig fri TXT, Book Slip mig fri downloade DJVU, Slip mig fri downloade bogen gratis,

  Slip mig fri downloade bogen pdf gratis

  , Slip mig fri pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Slip mig fri pdf gratis, downloade Slip mig fri, downloade Slip mig fri pdf, Slip mig fri downloade pdf, read online Slip mig fri, book Slip mig fri free pdf, Slip mig fri epub downloade free, Slip mig fri free read online, downloade Slip mig fri epub free.

  Leave a Reply