Vi er bedst når vi er glade

Vi er bedst når vi er glade


Bog på dansk!Vi er bedst når vi er gladeBeskrivelse
Glæde og succes hænger uløseligt sammen for den moderne arbejdsplads. Når vi er glade, er vi mest effektive, mest kreative, mindre syge, ja, vi lever endda længere.  Vi er bedst når vi er glade  giver dig indblik i, hvordan glæde og positiv energi opstår, og hvordan du får den til at smitte.
Mikael Kamber giver eksempler fra succesrige virksomheder og organisationer, fra sin egen løbebane og ikke mindst fra forskningen i menneskers adfærd.
Du får blandt andet indsigt i, hvorfor der skal mindst tre positive udsagn til at opveje ét negativt, hvorfor mennesker og organisationer har et dybt behov for mening, og hvorfor balancen mellem ja, nej og måske spiller en afgørende rolle i ledelse.
Bogen er fuld af aha-oplevelser og giver en række meget anvendelige huskeregler og praktiske værktøjer. Bogen giver inspiration til ledere og medarbejdere i alle typer virksomheder og organisationer. Som læser får du samtidigt viden om, hvordan glæden opstår i vores personlige liv.
 
Lydbogen er indlæst af forfatteren.


Downloade bogen Vi er bedst når vi er glade gratis

:Registrering af hundredtusinder af tilfredse medlemmer, der har brugt timer og timer på at søge efter online multimedieindhold og nu og nyder nu de mest berømte nye bøger, magasiner og tegneserier, herunder bogen Vi er bedst når vi er glade


Her, og det er gratis. Derfor skal du registrere ved hjælp af et link på denne side:


 • Ubegrænset bøger, magasiner og tegneserier, hvor end du er: direkte i din browser på din computer eller tablet.
 • Over 10 millioner titler dækker alle mulige genrer.

 • Få den bedste bog Vi er bedst når vi er glade, magasiner og tegneserier i hver genre, herunder Action, Adventure, Anime, Manga, Kids og Family , Klassikere, Comedies, Referencer, Guides, Drama, Aliens, Horror, Musik, Romantik, Science Fiction, Fantasy, Sport og mange flere.

 • Nye titler tilføjes hver dag! Vi kan godt lide at holde tingene friske.

 • Alle platforme. Fuldt optimeret.

 • Se hvor tusindvis af mennesker har det sjovt hver dag.
  Registrer nu, få bogen Vi er bedst når vi er glade og sjov uden begrænsninger!  Detaljer om bogen Vi er bedst når vi er glade

  :  Bog detaljer

  Dansk

  9788702161021

  Gyldendal

  8702161028

  Lydbog (ingen cd)
  14. marts 2014

  1
  zip_mp3  TAGS:

  online Vi er bedst når vi er glade e-bogen, bogen Vi er bedst når vi er glade FB2, downloade bogen Vi er bedst når vi er glade PDF , downloade Vi er bedst når vi er glade MOBI, online Vi er bedst når vi er glade bogen, gratis downloade Vi er bedst når vi er glade IPhone, online bogen Vi er bedst når vi er glade PDF, gratis Vi er bedst når vi er glade DJVU, gratis downloade Vi er bedst når vi er glade TXT, downloade Vi er bedst når vi er glade RTF, online Vi er bedst når vi er glade FB2 , e-bogen Vi er bedst når vi er glade downloade TXT,

  gratis Vi er bedst når vi er glade downloade bogen

  , bogen Vi er bedst når vi er glade downloade MOBI, downloade Vi er bedst når vi er glade IPad, læs Vi er bedst når vi er glade pdf, læs Vi er bedst når vi er glade DOCX, gratis Vi er bedst når vi er glade AWZ, downloade bogen Vi er bedst når vi er glade iPad , gratis Vi er bedst når vi er glade DJVU, downloade Vi er bedst når vi er glade bogen gratis, gratis downloade Vi er bedst når vi er glade DVD, læs Vi er bedst når vi er glade TXT, Book Vi er bedst når vi er glade downloade DJVU, Vi er bedst når vi er glade downloade bogen gratis,

  Vi er bedst når vi er glade downloade bogen pdf gratis

  , Vi er bedst når vi er glade pdf bogen downloade gratis, downloade bogen Vi er bedst når vi er glade pdf gratis, downloade Vi er bedst når vi er glade, downloade Vi er bedst når vi er glade pdf, Vi er bedst når vi er glade downloade pdf, read online Vi er bedst når vi er glade, book Vi er bedst når vi er glade free pdf, Vi er bedst når vi er glade epub downloade free, Vi er bedst når vi er glade free read online, downloade Vi er bedst når vi er glade epub free.

  Leave a Reply